WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum 8.20

WinX DVD Ripper Platinum on pystyy Windows-pohjainen ohjelmisto DVD ripper
Käyttäjän arviointi
4.4  (29 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
8.20.1 (Katso kaikki)
WinX DVD Ripper Platinum on Windows-pohjainen DVD ripper ohjelmisto pystyy repeytymisen sekä DVD levy ja DVD ISO kuvan valtavirran videoita, kuten rip DVD että AVI, DVD että MP4, H.264, MPEG, WMV, MOV, FLV, 3GP, jne. Se voi myös auttaa käyttäjiä virheettömästi muuntaa DVD (mukaan lukien salattu DVD) iPhone/4S, iPad, iPod, Apple TV, Android, HTC, Samsung, XOOM, Galaxy Tab, PSP, jne.
Tämä ohjelma tuo Nro 1 nopea DVD repimässä ratkaisu markkinoilla kiitos huipputeknologian tuki Multi-core CPU (maksimaalisesti 8-core prosessori) ja Hyper-threading.
Sisäänrakennettu DVD kopioi-toiminto tukee 1:1 koko DVD levyn ISO kuva klooni. Sen avulla voit myös kopioida koko otsikko/pääasiallinen sisältö DVD että MPEG-2-tiedoston kanssa häviötöntä videon laatu ja 5.1 Kanava AC3/DTS Dolby audio. Koko prosessi kestää vain 5 minuuttia! (käsittelyaika riippuu myös CPU ja DVD kuljettaja nopeus.)
Upotettu High Quality Engine ja "Yadif Double Frames" De-interlacing Moottori parantaa lähtö videon vaikutus. Tämän päälle, säädettävä bitrate ja resoluutio parametrien avulla voit mukauttaa kaikki lähtö video-ja audio-asetukset, jotta tasapaino videon laatu ja tiedoston kokoa kuin haluat.
Tämän DVD converter, voit joustavasti määrittää CPU käyttöaste. Se tukee myös uusin CUDA, omistaa optimoitu kokoonpanon määritys i5-i7 CPU ja Super Encode Engine perustuu MMX - SSE & 3DNow. Näin voit muuntaa ominaisuus-pituus DVD elokuvia muutamassa minuutissa, kun pitää videot näköinen rapeaksi.
Tiedot päivitetty: