WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum 8.20

WinX DVD Ripper Platinum is een staat Windows op basis van DVD ripper software
Gebruikerswaardering
4.3  (32 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
8.20.6 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Digiarty Software, Inc.
WinX DVD Ripper Platinum is een Windows op basis van DVD ripper software geschikt voor het rippen van zowel DVD schijf en DVD ISO beeld te mainstream video ' s, zoals rip DVD te AVI, DVD te MP4, H.264, MPEG, WMV, MOV, FLV, 3GP, enz. Het kan ook helpen gebruikers feilloos zetten DVD (inclusief gecodeerde DVD) iPhone/4S, iPad, iPod, Apple TV, Android, HTC, Samsung, XOOM, Galaxy Tab, PSP, enz.
Dit programma brengt u No. 1 snelle DVD rippen oplossing in de markt, dankzij de geavanceerde technologie ter ondersteuning van Multi-core CPU (maximaal 8-core processor) en Hyper-threading.
De ingebouwde DVD functie ondersteunt 1:1 volledige DVD schijf te ISO afbeelding klonen. U kunt er ook kopieer de volledige titel/main content van DVD te MPEG-2-bestand met lossless video kwaliteit en 5.1 Kanaal AC3/DTS Dolby-audio. Het hele proces duurt ongeveer 5 minuten. (de doorlooptijd is mede afhankelijk van uw CPU en DVD driver snelheid.)
De embedded High Quality Engine en "Yadif Double Frames" De-interlacing Motor sterk verbeteren van de output video-effect. Op de top van deze, de verstelbare bitrate en resolutie van parameters kunt u aanpassen uitgang van de video-en audio-instellingen op de balans van de video de kwaliteit en grootte van het bestand in als u nodig hebt.
Met deze DVD converter, kunt u flexibel ingesteld CPU gebruik. Het ondersteunt ook de nieuwste CUDA, eigenaar is geoptimaliseerd configureren voor i5 i7 CPU en Super Encode Engine gebaseerd op MMX - SSE & 3DNow. Aldus kunt u zetten feature-length DVD films in een kwestie van minuten, terwijl je de video ' s kijken helder.
Info vernieuwd op: