WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum 8.20

WinX DVD Ripper Platinum egy képes Windows-alapú szoftver DVD ripper
Értékelés
4.4  (29 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
8.20.1 (Összes)
WinX DVD Ripper Platinum egy Windows-alapú DVD ripper szoftver képes a bemásolás mindkét DVD lemez DVD ISO kép mainstream videók, például rip DVD, hogy AVI, DVD, hogy MP4, H.264, MPEG, WMV, MOV, FLV, 3GP, stb. Ez is segít a felhasználók hibátlanul átalakítani DVD (beleértve a titkosított DVD) iPhone/4S, iPad, iPod, Apple TV, Android, HTC, Samsung, XOOM, Galaxy Tab, PSP, stb.
Ez a program hozza meg az 1-es Számú gyorsan DVD, hogy kitépjem a megoldás a piacon, köszönhetően a legmodernebb technológia támogatja a Multi-core CPU (maximálisan 8-core processzor), valamint a Hyper-threading.
A beépített DVD másolási funkció támogatja az 1:1 teljes DVD lemez ISO kép klón. Azt is lehetővé teszi, hogy teljes másolása cím/fő tartalma DVD, hogy MPEG-2 fájlt veszteségmentes videó minőség 5.1 Csatorna AC3/DTS Dolby audio. Az egész folyamat 5 percre csak! (a feldolgozási idő attól is függ, hogy a CPU, DVD vezető sebesség.)
A beágyazott High Quality Engine, "Yadif Double Frames" De-interlacing Motor nagyban javítja a kimeneti videó hatás. Ezen felül a beállítható bitráta, felbontás paraméterek, amelyekkel testre szabhatja az összes kimeneti videó, audio beállítások egyensúlyt a videó minőség, méret, amennyire szüksége van.
Ezzel DVD átalakító, rugalmasan meghatározott CPU hasznosítása. Ez is támogatja a legújabb CUDA, van optimalizálva konfigurálása az i5 i7 CPU, Super Encode Engine alapján MMX - SSE & 3DNow. Így lehet átalakítani estés DVD filmek percek alatt, miközben a videókat néz ropogós.
Információ frissítve: