WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum 8.20

WinX DVD Ripper Platinum способен Windows-софтуер DVD ripper
Оценка
4.4  (29 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
8.20.1 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Digiarty Software, Inc.
WinX DVD Ripper Platinum това Windows базиран софтуер DVD ripper са в състояние да копирате на диск, DVD и DVD ISO изображения за включване на видео, като Rip DVD в AVI, DVD в MP4, H.264, MPEG, WMV, MOV, FLV, 3GP и т.н. Тя може също да помогне на потребителите да конвертират безпогрешно DVD (включително криптирани DVD) в iPhone/4S, iPad, iPod, Apple TV, Android, HTC, Samsung, XOOM, Galaxy Tab, PSP и т.н.
Тази програма ви носи № 1 разтвор бързо DVD разкъсване на пазара благодарение на модерна технология за поддръжка на многоядрени CPU (максимално 8-ядрен процесор) и threading.
Вградена функция DVD копие поддържа 1:1 пълен диск DVD в ISO изображения клонинг. Той също ви позволява да копирате пълното име/на основното съдържание DVD в MPEG-2 файла без загуба на качеството на видеото и 5.1 канал AC3/DTS Dolby аудио. Целият процес отнема само 5 минути! (време за обработка, също зависи от вашата CPU и скорост на водача DVD.)
Вграден High Quality Engine и "Yadif Double Frames" деинтерлейс на видеото на двигателя значително подобрява изхода на видео ефект. На върха На това, регулируема Скорост и резолюция настройки ви позволява да конфигурирате изход видео и аудио настройки, за да се балансира качество и размер на файла, както трябва.
С тази DVD конвертор, можете да персонализирате използването на CPU. Той също така поддържа най-новите CUDA, притежава оптимизирана настройка за i5 и i7 CPU и Super Encode Engine основа MMX - SSE & 3DNow. По този начин, Можете да конвертирате пълнометражен DVD филми в минута, като поддържа видео преглед на ясни.
Информацията е актуализирана на: